Νομική υποστήριξη στη Θεσσαλονίκη

Ποιος από εμάς δεν αντιμετώπισε τουλάχιστον μια φορά τη διαδικασία συλλογής και επεξεργασίας εγγράφων για διάφορες ανάγκες; Όλοι γνωρίζουν τα αποπνικτικά γραφεία, τις μεγάλες ουρές και τις ατελείωτες καθυστερήσεις. Κάθε επίσκεψη σε κρατικό φορέα, είτε πρόκειται για φορολογική είτε για δικαστική αρχή, δήμο, υπουργείο ή προξενείο, μετατρέπεται πάντα σε σπατάλη χρόνου και νεύρα. Για να μην αναφέρουμε τις πολλές τροποποιήσεις, για τις οποίες οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζουμε (και δεν χρειάζεται να γνωρίζουμε), και οι οποίοι πάντοτε καθυστερούν τη διαδικασία.

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε αυτές τις δυσκολίες και πιθανά λάθη είναι να αναζητήσετε επαγγελματική βοήθεια. Η δημιουργία εγγράφων είναι μια χρονοβόρα διαδικασία που απαιτεί εμπειρία και γνώση της υπόθεσης. Για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκε η ομάδα ειδικών της εταιρείας «Ilona Translations», η οποία είναι έτοιμη να φροντίσει όλες τις ανησυχίες σας.

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2002. Σήμερα είναι ένας καλά εδραιωμένος μηχανισμός, αποτελούμενος από υπαλλήλους, καθένας από τους οποίους ειδικεύεται στον τομέα του. Οι ειδικοί μας είναι απόφοιτοι νομικής και φιλολογίας, με εμπειρία τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Ρωσία. Αυτό μας επιτρέπει να κατανοήσουμε καλύτερα τις ιδιαιτερότητες των δύο χωρών και να αντιμετωπίσουμε εξίσου τόσο τα ζητήματα της ρωσικής και της ελληνικής νομοθεσίας, όσο και να λύσουμε τα σχετικά προβλήματα. Οι τελευταίες περιλαμβάνουν μεταφράσεις σε διάφορες γλώσσες, πιστοποίηση εγγράφων, έκδοση θεωρήσεων, κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο και ένα πλήρες φάσμα συναφών υπηρεσιών που μπορεί να απαιτηθούν για την επίλυση οποιουδήποτε, ακόμη και δυσκολότερου, έργου.

Το γραφείο μας έχει πιστοποίηση στο Γενικό Προξενείο της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη, το οποίο μας επιτρέπει να προετοιμάσουμε και να πιστοποιήσουμε επίσημα τα απαραίτητα έγγραφα για εσάς. Ασχολούμαστε με τα θέματα της ρωσικής και ελληνικής ιθαγένειας, ετοιμάζουμε την πλήρη δέσμη των εγγράφων για εσάς και τα ανήλικα παιδιά σας για την απόκτηση ρωσικής υπηκοότητας, συντάσσουμε έγγραφα για την απόκτηση υπηκοότητας με απλοποιημένη διαδικασία και υποβάλλουμε αιτήματα για έλεγχο της ιθαγένειας στη Ρωσική Ομοσπονδία και σας εγγράφουμε στον κατάλογο αναμονής στο Γενικό Προξενείο της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη.

Καλέστε στον αριθμό +30 (2310) 264-547 ή γράψτε στο info@ilonatranslations.gr για να λάβετε δωρεάν νομικές συμβουλές!

Καλέστε μας για δωρεάν συμβουλές για οποιαδήποτε ερωτήματα σας ενδιαφέρουν