Νομικές υπηρεσίες

Το γραφείο «Ilona Translations» έχει αφιερωθεί στη νομική υποστήριξη φυσικών και νομικών προσώπων για περισσότερο από μια δεκαετία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Ρωσία. Οι ειδικοί μας είναι μια ομάδα εξουσιοδοτημένων δικηγόρων και φιλολόγων που γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες της νομοθεσίας και των δύο χωρών. Η συσσωρευμένη εμπειρία μας επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε τα ζητήματα της ρωσικής και ελληνικής νομοθεσίας με επιτυχία και να επιλύσουμε σχετικά προβλήματα. Τα παραπάνω περιλαμβάνουν μεταφράσεις σε διάφορες γλώσσες, προετοιμασία και πιστοποίηση εγγράφων, επεξεργασία θεωρήσεων, κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων και ξενοδοχείων στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο και πλήρες φάσμα συναφών υπηρεσιών που μπορεί να χρειαστούν για την επίλυση ακόμα και των πιο δύσκολων έργων.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

  • Καταχώρηση εταιρειών στην Ελλάδα / Ρωσία
  • Επίσημες μεταφράσεις σε όλες τις γλώσσες, υπηρεσίες διερμηνείας
  • Νομικές και συμβολαιογραφικές υπηρεσίες
  • Βοήθεια για την απόκτηση άδειας παραμονής / υπηκοότητας
  • Προετοιμασία κάθε εξουσιοδότησης, αναφοράς, αίτησης στα ρωσικά και ελληνικά
  • Αίτηση έκδοσης διαβατηρίου
  • Διατήρηση συναλλαγών αγοράς / πώλησης ακινήτων σε οποιοδήποτε στάδιο
  • Συμβουλές σε οποιαδήποτε νομικά ζητήματα

Ο μεταφραστικός μας οργανισμός είναι διαπιστευμένος από το Γενικό Προξενείο της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη, ώστε να μπορούμε να προετοιμάσουμε επίσημα έγγραφα τόσο στα ρωσικά όσο και στα ελληνικά. Θα διαμορφώσουμε στην εντέλεια όλα τα απαιτούμενα έγγραφα για εσάς, θα προβούμε σε μεταφράσεις και θα πιστοποιήσουμε τα έγγραφα - είτε πρόκειται για απλή βεβαίωση από δικηγόρο, πιστοποιητικό από ακαδημαϊκό ίδρυμα ή επικυρώσεις στο Ρωσικό Προξενείο. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να πάτε πουθενά αλλού, να χάσετε το χρόνο σας και να πληρώσετε δύο φορές και μπορείτε να είστε εντελώς εφησυχασμένοι για την ακρίβεια των εγγράφων σας.

Θα ξεχάσετε τις δυσκολίες της μετάφρασης μαζί μας!

Εάν ενδιαφέρεστε για την απόκτηση / επέκταση της άδειας διαμονής στην Ελλάδα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο "Ilona Translations" για πλήρη γνωμοδότηση για το θέμα αυτό. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές κατηγορίες άδειας διαμονής και επομένως πρέπει να εξοικειωθούμε με τη δική σας ατομική κατάσταση, προκειμένου να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση. Θα σας συμβουλεύσουμε σχετικά με την απόκτηση άδειας διαμονής, καθώς επίσης και θα σας παράσχουμε ολοκληρωμένη βοήθεια για τη δημιουργία και την υποβολή της απαιτούμενης δέσμης εγγράφων. Συνεργαζόμενοι με το γραφείο "Ilona Translations", μπορείτε να είστε απολύτως σίγουροι για το θετικό αποτέλεσμα. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς!

Η απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας σημαίνει απρόσκοπτη πρόσβαση σε όλες τις χώρες της ΕΕ, την ευκαιρία να ταξιδέψετε, να εργαστείτε και να σπουδάσετε οπουδήποτε στην Ευρώπη χωρίς περιορισμούς! Ταυτόχρονα, η απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας είναι μια επίπονη και πολύπλοκη διαδικασία. Χωρίς τη βοήθεια ειδικού, δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, ειδικά αν δεν είστε σίγουροι για το θετικό αποτέλεσμα. Η βοήθεια των επαγγελματιών για την απόκτηση ιθαγένειας μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη και σε ορισμένες περιπτώσεις ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα εξαρτάται από αυτή.

Βασιστείτε στην πολυετή πείρα των δικηγόρων των "Μεταφράσεων Ilona" σε θέματα δικαίου της ιθαγένειας και δεν χρειάζεται να λυπηθείτε για την απόφαση!

Ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ένα σπίτι στην Ελλάδα; Ή είστε ήδη ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού και τώρα θέλετε να διαθέσετε την ιδιοκτησία σας; Σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω περιπτώσεις, έχετε έρθει στο σωστό μέρος!

Το γραφείο "Ilona Translations" παρέχει ολοκληρωμένη βοήθεια στους αγοραστές και τους ιδιοκτήτες ακινήτων στην Ελλάδα. Έμπειροι νομικοί σύμβουλοι και συμβολαιογράφοι θα σας παράσχουν νομική υποστήριξη για τις συναλλαγές επί ακινήτων, συμπεριλαμβανομένης των συμβολαιογραφικών εργασιών και της κρατικής εγγραφής της συναλλαγής.

Ειδικότερα, οι νομικές υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

• την παροχή συμβουλών σε θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία, συμπεριλαμβανομένων των φορολογικών θεμάτων.

• τη νομική υποστήριξη για τις συναλλαγές ακινήτων.

• την ανάλυση των εγγράφων τίτλου ιδιοκτησίας - επαλήθευση για συμμόρφωση με τους ισχύοντες νόμους.

• την ανάλυση και διαμόρφωση απαιτούμενης δέσμης εγγράφων για ακίνητα.

• τον έλεγχο της νομικής καθαρότητας της εγκατάστασης, την απουσία βαρών  ·

• την εκπροσώπηση των συμφερόντων του πελάτη κατά τη διάρκεια διαπραγματεύσεων με άλλα μέρη της συναλλαγής, καθώς και σε αρχές κρατικών αρχείων ακινήτων (Υποθηκοφυλακείο Ελλάδος και Εθνικό Κτηματολόγιο).

• άλλες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της εξουσιοδοτημένης εκπροσώπησης του πελάτη.

Το κύριο εισόδημα των ηλικιωμένων είναι οι συνταξιοδοτικές τους πληρωμές. Ωστόσο, δεν είναι όλοι ικανοί να κατανοήσουν τις περιπλοκές των ρωσικών και ελληνικών συνταξιοδοτικών νόμων. Και στην περίπτωση που ένα άτομο είναι ταυτόχρονα πολίτης δύο ή περισσότερων κρατών, τα ερωτήματα γίνονται ακόμα μεγαλύτερα, επειδή δεν είναι όλοι εξοικειωμένοι με την λεπτότητα της νομοθεσίας για τη διπλή υπηκοότητα δεν.

Οι δικηγόροι του γραφείου "Ilona Translation" θα σας συμβουλεύσουν σχετικά με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ως προς τη νομοθεσία περί συντάξεων και άλλων κοινωνικών πληρωμών τις οποίες δικαιούστε. Θα σας βοηθήσουμε να καταλάβετε ποιες πληρωμές σας οφείλονται και θα βοηθήσουμε στην επεξεργασία και την παραλαβή τους.

Ο παγκόσμιος τουρισμός αποκτά δυναμική χρόνο με το χρόνο, επειδή τα ταξίδια είναι ένας από τους πιο ευχάριστους τρόπους για να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας. Ωστόσο, δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε όλες τις χώρες χωρίς βίζα. Η διαμόρφωση και η υποβολή μιας δέσμης εγγράφων που είναι απαραίτητα για τη χορήγηση θεώρησης είναι μια πολύπλοκη διαδικασία, ειδικά αν πρόκειται για την πρώτη σας επίσκεψη σε κάποιον τόπο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το γραφείο "Ilona Translations" προσφέρει στους πελάτες του συνολικές υπηρεσίες υποστήριξης θεωρήσεων, συμπεριλαμβανομένης της συνολικής βοήθειας για τη χορήγηση θεώρησης στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.