Γιατί Ilona Translations?

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2002. Σήμερα η ομάδα των μεταφράσεων Ilona είναι ένας καλά εδραιωμένος μηχανισμός, αποτελούμενος από υπαλλήλους, καθένας από τους οποίους είναι ειδικός στον τομέα του. Αυτό μας επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε εξίσου τόσο τα ζητήματα της ρωσικής όσο και της ελληνικής νομοθεσίας και να επιλύσουμε σχετικά προβλήματα. Το τελευταίο περιλαμβάνει μεταφράσεις σε διάφορες γλώσσες, πιστοποίηση των εγγράφων, των θεωρήσεων, κρατήσεις εισιτηρίων και ξενοδοχείων στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο και όλο το φάσμα των συναφών υπηρεσιών που ενδέχεται να χρειαστούν για την επίλυση όλων, ακόμα και των πιο σύνθετων εργασιών.

Οι ειδικοί μας είναι πτυχιούχοι δικηγόροι και φιλόλογοι με εμπειρία τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Ρωσία, που μας βοήθησαν να κατανοήσουμε καλύτερα τις ιδιαιτερότητες και των δύο χωρών. Το μεταφραστικό γραφείο μας έχει πιστοποίηση από το Γενικό Προξενείο της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη, χάρη στο οποίο μπορούμε να προετοιμάσουμε επίσημα έγγραφα τόσο στα ρωσικά όσο και στα ελληνικά.

Ο μεταφραστικός μας οργανισμός είναι διαπιστευμένος από το Γενικό Προξενείο της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη, ώστε να μπορούμε να προετοιμάσουμε επίσημα έγγραφα τόσο στα ρωσικά όσο και στα ελληνικά. Θα διαμορφώσουμε στην εντέλεια όλα τα απαιτούμενα έγγραφα για εσάς, θα προβούμε σε μεταφράσεις και θα πιστοποιήσουμε τα έγγραφα - είτε πρόκειται για απλή βεβαίωση από δικηγόρο, πιστοποιητικό από ακαδημαϊκό ίδρυμα ή επικυρώσεις στο Ρωσικό Προξενείο. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να πάτε πουθενά αλλού, να χάσετε το χρόνο σας και να πληρώσετε δύο φορές και μπορείτε να είστε εντελώς εφησυχασμένοι για την ακρίβεια των εγγράφων σας.

Θα ξεχάσετε τις δυσκολίες της μετάφρασης μαζί μας!